|   | 
  • ÇOCUK HASTANESİ?NDE TUVALETLER TAŞTI


    ÇOCUK HASTANESİ?NDE TUVALETLER TAŞTI
    Erkilet Emel Mehmet Tarman Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi?nde, atılan peçeteler nedeniyle tıkanan tuvaletler taştı. Sabah muayene olmak için gelen hastalar tarafından fark edilen taşkın, temizlik işçilerince temizlendi.

     Erkilet?te bulunan Emel Mehmet Tarman Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi?nde sabah saatlerinde tuvaletler taştı. Taşkın nedeniyle birçok muayene odasını su basarken, yayılan koku da muayene için bekleyen vatandaşları zor durumda bıraktı.
    Koridorları basan su, temizlik görevlileri tarafından tahliye edilmeye çalışılırken, KASKİ ekipleri de tıkanan yerlerin açılması için çalıştı.
    Yapılan çalışmalar sonrasında muayene yaklaşık bir saat kadar gecikmeli olarak başladı.
    Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ahmet Gödekmerdan, tıkanmanın vatandaşların çöpe atmaları gereken poşet ve çocuk bezlerini tuvaletlere atmalarından dolayı kaynaklandığını söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.