|   | 
  • Çöpteki Minik Erol Bulundu


    Çöpteki Minik Erol Bulundu
    Kayseri?de yerel bir gazetede fotoğrafları çıkan 1.5 yaşındaki minik Erol Zurna, Kayseri Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerince bulundu. Minik Erol?un evine giden yetkililer, ilk görüşmeyi yaptı ve aileye ekonomik anlamda bakanlık tarafından destek verileceğini bildirdi.

     Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, yerel bir gazetede çıkan haber üzerine, çöpler arasında oturan 1.5 yaşındaki minik Erol?u bulduklarını ifade etti. Haber üzerine İl Müdürlüğü ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce çocuğu aramaya başladıklarını hatırlatan Akyüz, kurum yetkililerini Erol?un oturduğu eve gönderdiklerini ve aile ile ilk görüşmeyi yaptıklarını belirtti. Akyüz, ailenin durumu ile ilgili tespit yapıldığını ve yazışmalara başlandığını hatırlatarak, ?Anne ile yaptığımız görüşmede, bazı bilgileri ve ailenin ekonomik durumunu tespit ettik. Aileye yapılabilecek yardımlar hakkında bilgi verdik. Çocuğun yuvaya verilmesi ile ilgili de teklifimiz yer aldı. Anne, çocuğun yanında kalmasını talep etti. Biz de bu talep doğrultusunda ailenin ihtiyaçlarını karşılayacağız.? dedi.

    Şerafettin Akyüz, ailenin akşama doğru kuruma götürüldüğünü ve tekrar evine bırakıldığını hatırlatarak, ailenin basınla görüşmesi ile ilgili hem annenin hem de bakanlıktan izin alınması gerektiğine dikkat çekti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.