|   | 
  • DELİKAN: "KAYSERİ LOBİ OLUŞTURMADIĞINDAN YATIRIMLARDAN YETERİNCE PAY A


    DELİKAN:
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Kayseri lobi oluşturmadığından yatırımlardan yeterince pay alamıyor" dedi.

     Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan, "Kayseri lobi oluşturmadığından yatırımlardan yeterince pay alamıyor" dedi.

    Nuh Mehmet Delikan, "Yıllarca özelleştirme dedik, liberal ekonomi dedik, az gittik uz gittik dere tepe düz gittik ama, Ankara hala zenginliğin dağıtıldığı merkez konumunu koruyor. O zaman yapılacak şey, güçlü bir Kayseri lobilisi oluşturarak Kamu yatırımlarından Kayseri'nin hakkını almaktır" dedi.

    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Nuh Mehmet Delikan göreve geldiklerinde Kayseri ile ilgili talepleri, tezleri, gerçekleri Ankara'da doğru usul ve araçlarla müdafaa etmek, karar alma mekanizmalarındaki kişileri ikna etmek, onları etkilemek, inandırmak için güçlü bir lobi oluşturacaklarını söyledi.

    Nuh Mehmet Delikan, kamu yatırımlarından hakkımız olan payı almalıyız, diyerek sözlerini tamamladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.