|   | 
  • Develi?de Geri Dönüşüm Atıkları Bisikletle Toplanıyor


    Develi?de Geri Dönüşüm Atıkları Bisikletle Toplanıyor
    Kayseri?nin Develi ilçesinde atıkların ekonomiye kazandırılması amacıyla yapılan çalışmada bisikletler de kullanılmaya başlandı. Belediye, araçların giremediği bazı sokaklarda bisiklet yardımıyla geri dönüşüm atıklarını topluyor.

     Atıkların ekonomiye kazandırılması amacıyla Develi Belediyesi, Ağustos ayında bin 181 haneye geri dönüşüm poşeti dağıtarak işe başladı. Develi Belediyesi Çevre Mühendisi Nimet Arar koordinesinde başlatılan çalışmalar kapsamında geri dönüşüm ambalaj atığı toplama aracının giremediği cadde ve sokaklarda bisiklet ile ambalaj atığı toplanmasına başlanmasının yanı sıra çalışma üç bisiklet ve biriktirme noktaları bulunmayan düğün salonlarına da 10 adet kafes konulması ile desteklenecek. 

    İlçede, bisiklet ile gezilerek geri dönüşüm atıkları toplanacak mahalleler ise şöyle; Aşık Seyrani Caddesi, Elbiz Caddesi, İnönü Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi. Bu caddelerde her gün toplama yapılacağı bildirildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.