|   | 
  • DOLANDIRICILARIN YÜZDECİLERİ YAKALANDI


    DOLANDIRICILARIN YÜZDECİLERİ YAKALANDI
    (İHA) - Kayseri?de, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık büro amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, telefonla dolandırıcılık yapanların paraları aktardığı ve bu paralardan yüzde aldıkları belirlenen 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

     Edinilen bilgiye göre, telefonda kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak, ?Sizin adınıza bir çok telefon hattı ve banka hesabı açılmış. Bu hesaplar da terör örgütü tarafından kullanılıyor. Bu nedenle paralarınızı kurtarmak için vereceğimiz hesap numaralarına paralarınızı aktarın? diyerek yapılan dolandırıcılıkta, paraların ?Yüzdeci? olarak tabir edilen şahısların banka hesaplarına aktarıldığı ortaya çıktı.
    Emniyet Müdürlüğü?ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda, Şanlı Urfa bağlantılı bağlantılı oldukları belirlenen ve gönderilen paralardan yüzde aldıkları belirlenen 23 yaşındaki İ.Y., 23 yaşındaki M.A., 29 yaşındaki M.A. ve 29 yaşındaki İ.K. yakalanarak gözaltına alındı.
    Gözaltına alınan zanlılar, haklarında yapılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.