|   | 
  • Dolar Fiyatlarının Düşmesi Altın Fiyatını Da Etkilemiş Oldu


    Dolar Fiyatlarının Düşmesi Altın Fiyatını Da Etkilemiş Oldu
    Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından altın fiyatlarının düşmesi ile ilgili olarak, dolar fiyatlarının düşmesinin altın fiyatını etkilediğini söyledi.

    Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, ?Öncelikle yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tabi seçilen tüm başkanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah birlikte barış ve huzur içerisinde yaşarız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Altının fiyatlarının düşmesindeki sebep, yerel seçimlerin bitmesinden sonra dolar fiyatlarının düşmesi altın fiyatını da etkilemiş oldu. Dolar bu bant içerisinde kalırsa altın fiyatları da biraz 85 TL civarına kadar gelebilir. Sorunlar bitmediği müddetçe altın güvenli liman özelliğini korur. İnşallah bundan sonra bütün ülkemizde gerginlikler biter, dünyadaki bütün sorunlar biter altın fiyatları normal seyrine gelir diye düşünüyoruz. Şuanda bizim sektörümüzde bir sakinlik hala devam ediyor. Fazla bir talep olmadığı için sakinlik var ama inşallah düğün mevsimi gelecek. Düğün mevsimi geldiği zaman potansiyel artar diye düşünüyoruz.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.