Terör örgütlerinin son dönemde üniversite çağındaki gençleri hedef alması güvenlik birimlerini harekete geçirdi.
Terör örgütlerinin son dönemde üniversite çağındaki gençleri hedef alması güvenlik birimlerini harekete geçirdi.
OTOGARDA KARŞILAMA
82 ilde bilgilendirme faaliyetini yürütecek ekipler, öğrencilere kimi illerde otogarlarda kimi illerde de üniversitelerde kurulacak stantlarda el broşürleri dağıtacak. Velilerin de uyarılacağı etkinliklerde polis, terör örgütleri ve uyuşturucu şebekeleriyle ilgili de bilgi verecek. Gençlere örgütlerin tuzak yöntemleri ve buna karşı önlemler aktarılacak.
Tuzaklara karşı dikkat!
Üniversitelerde yönlendirilmeye en müsait kişiler olarak görülen 'yeni öğrenciler' için hazırlanan broşürlerde, özellikle sol örgütlerin gençleri nasıl tuzağa düşürebildikleri, öğrencinin güvenini kazanmak için ne gibi hileler yaptıkları anlatılıyor. Broşürde, illegal örgütlerin, ağına düşürdüğü gençleri ailelerinden zamanla nasıl soğuttukları da aşama aşama ele alınıyor.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde Osmaniye'de görev yapan 112 Acil Çağrı Merkez
Adana'da arkadaşına güvenip ibanını kullandıran ve hakkında 20 dava açılıp 11'i devam eden, bu
O dönem Erzurum'a bağlı olan Bingöl'ün Kiğı ilçesindeki bir köyde 1918 yılında Ermenilerin katl
Rize’de çektiği emekli maaşını sayarken oturduğu yerde düşüren kadının parasını bulan esnaf hem
Diyarbakır'da kelle paçacıda, işletme sahibi 12 yıl önce oğlunun verdiği 8 adet pirana balığını
Elazığ'da besiciler dondurucu soğuklarda zorlu bir mesai yürütüyor.
Adana'da gençler, talep edilen yüksek başlık paralarına isyan etti. Kız tarafının 1 milyon TL'y
Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.

YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.