|   | 
  • Emniyetten, Güvenli Kent İçin Bilgilendirmeler Devam Ediyor


    Emniyetten, Güvenli Kent İçin Bilgilendirmeler Devam Ediyor
    Suçla mücadelede ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde toplumsal destek ve katılımının sağlanması; Polis Teşkilatı?nın etkinliği, başarısı ve güvenirliliğinin arttırılmasında önemli bir etken olması nedeniyle, hizmetlerin daha verimli ve kaliteli yürütülmesi, suç ve suçla etkin mücadele edilebilmesi, verilen güvenlik hizmetlerine gereken desteğin sağlanabilmesi amacı ile halkın bilgilendirilmesi planlanıyor.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada, halkın çeşitli güvenlik konularında bilgilendirilmesi için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Açıklamada, ''İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda; Sıcak Yuvam Soba Zehirlenmelerini Önleme Projesi kapsamında Kocasinan İlçesi Boztepe KAYMEK ve Selimiye Kuran Kursunda vatandaşları 'Soba Kullanımı ve Karbonmonoksit Zehirlenmelerine' karşı bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlenmiş, yapılan toplantıya 60 vatandaşımız katılmıştır. Bilinçli Nesillerle Güvenli Ve Huzurlu Yarınlara Projesi kapsamında; Kocasinan İlçesi Şehit Mahmut Öner Anaokulunda öğrenim gören 100 öğrenciye ve 5 öğretmene 'Genel Güvenlik Asayiş ve Trafik' konularında bilgilendirme seminerleri düzenlenmiştir.
    'Kent Güvenlik Akademisi Projesi' kapsamında Kadir Has Kongre Merkezi Salon Erciyes?te Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul idarecilerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlenmiş, yapılan toplantıya 76 okul idarecisi katılmıştır. 'Pencerem Kapım Güvenli Yapım Projesi' kapsamında Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi Çınar Camii avlusunda vatandaşlarımıza 'Kapı ve Pencere Güvenliği' konusunda bilgilendirmek maksatlı toplantı düzenlenmiştir. Ayrıca mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında 24.03.2014 tarihi ile 30.03.2014 tarihleri arasında 196 hane 480 kişi, 771 işyeri 1799 kişi, 116 okul 423 kişi, 201 kamu kurumu 615 kişi, 75 özel kurum 244 kişi, 125 umuma açık yer 349 kişi ve ferdi olarak 4497 kişi ile görüşülmüş, 'Genel Güvenlik ve Asayiş' konularında bilgilendirmeler yapılmıştır'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.