|   | 
  • ENGELLİ DOSTU POLİSLER


    ENGELLİ DOSTU POLİSLER
    Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde engelli öğrenciler polis araçlarına bindirilerek ilçede gezdirildi.

     Engelliler Haftası nedeniyle Develi ilçesinde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, engelli çocuklar, polis araçları ile ilçe turu attıktan sonra, trafik polisleri ile birlikte trafik uygulamasına katıldı.
    Polis Merkezi Amiri Celal Karakuş, Toplum Destekli Polislik görevlileri, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından Nazmi Eren Rehabilitasyon merkezi ziyaret edildi.
    Develi İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sert, ?Emniyet teşkilatı ve çalışanları olarak yaptığımız görev ve bulunduğumuz konum itibarıyla diğer insanlara göre daha fazla engelli olma adayı konumundayız. Bu bilinçle engelli vatandaşlarımızı unutmadık ve yanında olmak istedik, gördüğümüz engellilerle alay etmeyelim onlara gülmeyelim. Bir gün bizimde sakat kalabileceğimizi aklımızdan çıkarmayalım ve engellilere yardımcı olalım. Tüm vatandaşlarımıza ve meslektaşlarımıza kazasız ve sağlıklı günler, mutlu ve uzun ömür diliyorum? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.