|   | 
  • Erciyes'e 9 Konaklama Tesisi


    Erciyes'e 9 Konaklama Tesisi
    Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi kapsamında yapımı planlanan 9 tesisin temel atma töreni yapıldı.

    Erciyes?te düzenlenen temel atma törenine, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Emniyet Müdürü Mustafa aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok sayıda davetli katıldı. Törende açılış konuşması yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ?Yıllardır belediye başkanlığı yapıyoruz. Çeşitli açılışlara katıldık ama iş Erciyes olunca farklı oluyor. Bizim çabamız 2005 yılındaki hinterland yasası ile başladı. Erciyes bize dahil olduktan sonra burada yapamadığımız ne varsa yapmaya başladık. Burada bilim adamları toplanıp değerlendirme yaptılar. Küresel ısınma ne kadar olursa olsun burada kar olacak dediler. Şükürler olsun yıllardır gayret ediyoruz. Buraya 100 milyondan fazla para harcadık. Şükürler olsun ki boşa harcamadık. Önce altyapı ile uğraştık daha sonra mekanik tesislerle karlama üniteleri yaptık. İnsanlar geldiklerinde rahat etsinler diye konaklama yerlerinin yanı sıra dinlenme mekanları, restoranlar, gelmişken bir sucuk ekmek, başkasından aldığımız parayla her zaman sucuk ekmeği bedava biz dağıtacak değiliz ki. Birazda kendi paraları ile yiyecekler? diye konuştu.
    Bugünleri gördükleri için mutlu olduklarını belirten Özhaseki, ?Belediyelerin yaptığı birçok proje vardır. Kimisi günübirlik, bazıları da ömürlüktür ama karı olmaz. Erciyes uzun ömürlü ve getirisi olan bir proje. Burada sektör çeşitliliği olacak. Hizmet sektörü daha da artacak. Kayseri?yi dünyaya açacak bir projeden bahsediyoruz. Erciyes?te herkesin bir ilintisi vardır. Erciyes bizim için sevda gibi. İnşallah sonunu hayırla getiririz. Bundan hem biz hem de Kayseri mutlu olacaktır. Değişen bir dünyada yaşıyoruz. Bizler belediyeler olarak çalışmalarımızı rutin devam ettirirsek sizleri oyalamış oluruz. Ne zaman ki büyük projeler yapıyorsak o zaman doğruyu yapmış oluruz. O açıdan bu proje Kayseri?yi geleceğe taşıyacak bir projedir? şeklinde konuştu.
    Yapılan konuşmaların ardından 9 tesisin temeli coşkulu bir şekilde atıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.