|   | 
  • ERCİYES KOLEJİ?NDEN İNGİLİZCE EĞİTİMİNE KATKI


    ERCİYES KOLEJİ?NDEN İNGİLİZCE EĞİTİMİNE KATKI
    (İHA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erciyes Koleji tarafından ortaklaşa düzenlenen ?İngilizce Öğretiminde Drama Teknikleri? adlı seminer ile İngilizce öğretmenleri eğitildi.

     İl Özel İdaresi salonunda düzenlenen seminere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Elmalı, Şube Müdürü Bahameddin Karaköse, Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin ve İngilizce öğretmenleri katıldı.
    Seminere katılan İngilizce öğretmenleri, öğretim teknikleri konusunda bilgi aldı. Kayseri?deki tüm İngilizce öğretmenlerinin katıldığı seminerde Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Bena Gül Peker, öğretmenlere İngilizce eğitimi ile ilgili bilgi verdi.
    Seminerde bir konuşma yapan Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, ?Sosyal ve akademik alanda sergilediğimiz başarıları aynı şekilde de yabancı dil alanında sergilediğimize inanıyor ve yabancı dil konuşan bir nesil yetiştirmek amacıyla da bu semineri organize ettik. Bundan sonra da Kayseri kamuoyuna farklı konularda hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.