|   | 
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KİMSE YOK MU? DERNEĞİNE BAĞIŞ


    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KİMSE YOK MU? DERNEĞİNE BAĞIŞ
    Kayseri Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde, üniversite merkez yemekhaneler önünde kermes düzenlendi. Kermesin düzenlenmesinde öncülük eden Öğrenci Konseyi Başkanı Aysen Tarcan, üniversite öğrencileri olarak yardıma muhtaç insanlara bir nebzede olsa destek olabilmek amacıyla bu kermesi düzenlediklerini belirtti.

     Konsey Başkanı Tarcan, kermesten elde edilen 2 bin 165 liralık geliri Kimse Yok Mu Kayseri Şube Müdürü Abdi Durna?ya teslim etti. Tarcan, yapılan çalışma ile ilgili şu bilgileri verdi: ?Bu ülkenin genç ve okuyan beyinler olarak çevremizdeki acılara seyirci kalmamamız gerekir. Toplumsal destek bilincini hayatımızın her noktasında şiar edinmek için bu tarz faaliyetleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz kermeste elde edilen geliri Kimse Yok Mu?ya bağışladık. Çünkü yardımlarımızın en kısa yoldan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastırılacağından şüphemizin olmadığı Kimse Yok Mu?ya bağışlama kararı aldık? dedi. 

    Şube Müdürü Abdi Durna, öğrencilerin bu duyarlılığı karşısında mutlu olduklarını belirterek, ?Mübarek üç ayların içinde olduğumuz bu zaman diliminde bu tarz bağışların yardıma muhtaç birçok insanın yüzünü güldürecek. Kimse Yok Mu Derneği adına öğrencilere çok teşekkür ederim.? dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.