|   | 
  • Erdoğan: "Deplasmanda ilk maçı kazanmak önemliydi"


    Erdoğan:
    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, uzun bir aranın ardından deplasmanda ilk maçı kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

    Süper Lig’in 15. hafta açılış maçında MKE Ankaragücü, deplasmanda FTA Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erdoğan, uzun aradan sonra ligde ilk maçı deplasmanda kazanmanın önemli olduğunun altını çizdi.
    Kazandıkları 3 puanın bundan sonraki maçlar içinde önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, “Oyucularım gayretliydi ve istekli bir takım vardı sahada. Maçın ilk 15-20 dakikasında istediğimiz oyunu sergiledik, rakibe ön alan baskısı yaptık. İki pozisyona girdik. Ama sonrasında gereksiz top kayıpları sonucu rakibi öne davet ettik. Kaybettiğimiz toplar sonucu sıkıntılar yaşadık. Çok net pozisyonlar vermedik. İkinci yarı bazı uyarılar sonucu sistem değişikliği sonrası rakibi karşılama ve çabuk dikine oynayarak rakibe az pozisyon verdik. Girdiğimizi gol pozisyonları vardı, birini değerlendirdik. Son dakikalarda rakip üstümüze geldi, savunma olarak biraz geriye çekilerek uzun toplarla rakip pozisyon üretmeye çalıştı. İkinci golü de bulduktan sonra 2-0 galibiyetle ayrılıyoruz. Buraya bizi desteklemeye gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum ve bu galibiyeti onlara armağan ediyorum” diye konuştu.

    Groenendijk: ”İlk golü atanın avantaj sağlayacağı maçtı"

     

     FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Francıscus Groenendijk, ilk golü atanın avantaj sağlayacağı bir maçta, 3 puanı kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını kaydetti.
    Süper Lig’in 15. hafta açılış maçında FTA Antalyaspor, sahasında MKE Ankaragücü’ne 2-0 mağlup oldu.
    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendijk, ortada geçen bir maçı kaybetmenin hayal kırıklığını yaşadıklarını bildirdi.
    Ayrıntıların sonuçları belirleyen bir ligde yarıştıklarının altını çizen Groenendijk, “Sezon başından beri oyuncularımıza bu ayrıntılar hakkında bilgi veriyoruz. Zemin oldukça kötüydü. Zemini sorgulamamız gerekiyor. İlk golü atanın büyük avantajı sağlayacağı maçtı ve öyle de oldu. Taç atışından sonra gelen bir gol var, bizi mağlubiyete sürükledi. Maç öncesinde rakibin daha önceki maçlarında bu golleri attığını anlatmıştık. Bu şekilde gol yemek çok üzücü. Bizim bazı taraflarımızı geliştirmemiz gerekiyor ve ilerlememiz gerekiyor. Cezalı ve sakat oyuncularımız bizi zorluyor. 3 gün sonra deplasmanda zorlu Başakşehir maçı olacak. 3 puan almak için Başakşehir’in karşısına çıkacağız. Futbolda kazanmak var, kaybetmek var. Bugünden dersler çıkarmak gerekiyor” diye konuştu.
    Maçın son dakikalarında Veysel ile Fernado’nun bir süre tartışmasının sorulması üzerine Groenendijk,” Futbolda duygusal patlamalar olabiliyor. Doğru bulmuyorum ancak maçtan sonra anlaşırlar büyütecek bir şey olduğunu düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.