|   | 
  • ERDOĞAN: HEDEF 2071


    ERDOĞAN: HEDEF 2071
    Erdoğan, ''Hükümet olarak 2071 yılını da bir hedef olarak koyduk. Biz bu yolda da hazırlıklarımızı yapıyoruz'' dedi.

     Aralarında Erciyes Kayak Merkezi'nin de yer aldığı tesislerin toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında ''Hükümet olarak, 2023 yılına, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümüne ilişkin çok yüksek hedefler belirledik ve bu hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Biz göremesek de bizden sonraki nesiller için şimdi yine önemli bir tarihi, 2071 yılını da bir hedef olarak koyduk. Biz bu yolda da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yani torunlarımızın torunu, inşallah 2071'i farklı yaşayacak'' dedi.

    Başbakan Erdoğan, ''Bir Selçuklu, bir Osmanlı, aynı zamanda modern bir Cumhuriyet şehri olan Kayseri'nin 2023 hedeflerinde olduğu gibi 2071 hedeflerinde de öncü olacağına yürekten inanıyor, Kayseri'ye bu ruhla, bu anlayışla yatırımlar yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

    ŞUBAT ATAMASI DİYE BİR ŞEY YOK

    Tören sırasında ''Şubat ataması bekliyoruz'' diye kendisine seslenen bir vatandaşla ilgilenmesi için AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı görevlendiren Başbakan Erdoğan, aynı kişinin öğretmen atamalarıyla ilgili soru sorması üzerine, ''Ben sizi aldatan olmayacağım. Şimdi sizler şu anda öğretmen olmuşsanız, mesleğin içindeyseniz, bunlardan dolayı, eş durumuna ilişkin Şubat tayinleriyle ilgili açıklamayı yaptık. Öğretmenliğe adım atmamış olanlarla ilgili atılmış adımımız yok, böyle bir şey şu anda speküle ediliyor. Tekrar imtihanlara girin, hakkınızı kazanın. Şubat ataması diye bir şey yok, sizi aldatmayalım. Ağustos'ta atama yapacağız ama kazanan için yapacağız'' diye konuştu.

    KAYAK TAKIMI HEDİYE EDİLDİ

    Başbakan Erdoğan, Erciyes Dağı'ndaki açılış töreninde soğuktan korunmak için eldiven taktı.

    Açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve diğer yetkililer katıldı.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, günün anısına Başbakan Erdoğan'a kayak takımı hediye etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.