|   | 
  • ERÜ'DE BİRLİK VE BERABERLİK KONSERİ


    ERÜ'DE BİRLİK VE BERABERLİK KONSERİ
    Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 'Dünya Azerbaycanlılar Birlik ve Beraberlik Günü' düzenlenen konseri ile kutlandı.

     Erciyes Üniversitesinde (ERÜ) 'Dünya Azerbaycanlılar Birlik ve Beraberlik Günü' düzenlenen konseri ile kutlandı. 
    Erciyes Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Koordinatörlüğü tarafından 'Dünya Azerbaycanlılar Birlik ve Beraberlik Günü' kapsamında konser düzenlendi. Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirilen konserde Azerbaycan müzik grubu 'Jangi Group' Türkçe ve Azerice şarkılarla salondaki izleyicileri mest etti. Erciyes Üniversitesinden birçok akademisyen ve öğrenci katıldığı konserde Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Keleştemur, ?Bugün özel bir gün, hem bizim için hem Azerbaycan Türk?leri için. Bugün, Dünya Azerbaycan Türkleri Dayanışma Günü. Üniversitemizde birçok Azeri Türk?ü öğrencimiz var. Onlar bizim kardeşlerimiz? dedi.
    Erciyes Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenciler Başkanı Elşan Ganbarov Rektör Keleştemur?a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eğlenceli anların yaşandığı konserin sonunda Türk ve Azeri bayrakları sahnede açılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.