|   | 
  • Eşinin Burnunu Kıran Koca Gözaltına Alındı


    Eşinin Burnunu Kıran Koca Gözaltına Alındı
    Kayseri'de, ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmada eşinin burnunu yumruk atarak kıran koca jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre Tomarza ilçesi Büyükcanlı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, D.E.'nin...

    Kayseri'de, ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmada eşinin burnunu yumruk atarak kıran koca jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre Tomarza ilçesi Büyükcanlı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, D.E.'nin ailevi geçimsizlik nedeniyle eşi H.E. ile tartıştığı öğrenildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında D.E.'nin attığı yumrukla eşi H.E.'nin burnunu kırdığı bildirildi.
    Yetkililer, H.E.'nin yapılan tedavisinin ardından ailesine teslim edildiğini, D.E. hakkında ise 2 ay süreyle tedbir kararı verildiğini kaybetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.