|   | 
  • ESNAFIN YÜZÜ AYLAR SONRA GÜLDÜ


    ESNAFIN YÜZÜ AYLAR SONRA GÜLDÜ
    Kayseri?de bayram ve sonrasında yaşanan hareketlilik esnafında yüzünü güldürdü. Kış aylarında satış yapmakta zorlanan esnaf, düğün, gurbetçi ve tatil sezonu birleşince artan satışlarla birlikte derin bir nefes aldı.

     Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Alan, yazın hareketli geçtiğini söyledi. Bu hareketliliğe gurbetçilerin etkili olduğunu söyleyen Alan, ?Gurbetçiler, uçakla birlikte araçlarıyla memleketlerine gelmeye başladı. Kayseri gittikçe turizm hareketliği başladı. İnsanlar gezmek görmek istiyor. İnsanlar denizden bıkmış durumda. Kayseri?nin son günlerde iyide reklamı oldu. Gezmeye gelen de var? diye konuştu. Bereketli bir yazın geçtiğini ifade eden Alan, Kayseri?de iç turizminde arttığını ederek, hareketliliğin araç yoğunluğuna da yansıdığını kaydetti. 

    Esnaflara da uyarıda bulunan Alan, müşterilere hassas davranılması gerektiğinin altını çizdi. Alan, şunları söyledi: ?Müşterilere hassas davransınlar. Bizim AVM?lerin karşısında tek silahımız güler yüzümüz ve tatlı dilimiz. Fiyatta ve kalitede mazbutluğumuz olmalı. Devasa rakiplerimiz var karşımızda. Düşmanımız demiyoruz rakiplerimiz diyoruz. Belli mahallelere girdiler. Her türlü çeşit var ama renginden ambalajını kutusun aynısı yapıyorlar. Yaklaştığınızda o malın olmadığını görüyorsunuz. Dikkatli davranmalarını istiyoruz. Bilinçli tüketici olsunlar.? 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.