|   | 
  • ESRAR İLE YAKALANAN 3 SANIĞA 10'AR YIL HAPİS CEZASI


    ESRAR İLE YAKALANAN 3 SANIĞA 10'AR YIL HAPİS CEZASI
    Kayseri'de geçtiğimiz kasım ayında bulundukları otomobilde 48,5 kilo esrar ile yakalanan 3 sanık, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

     Kayseri'de geçtiğimiz kasım ayında bulundukları otomobilde 48,5 kilo esrar ile yakalanan 3 sanık, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçen yıl kasım ayında Kayseri-Malatya karayolunda 54 ZZ 684 plakalı otomobilde arama yaptı. Otomobilin bagajında iç çamaşırlarıyla gizlenmiş çuvalların içerisinde 48 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İlyas Kaplan, Halil İbrahim Alnıak ve Abdulmuttalip Demirci gözaltına alındı. 3 şüpheli daha sonra da tutuklandı.

    Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu olarak katılan İlyas Kaplan, Halil İbrahim Alnıak'ın Elazığ'dan aldığı esrarı Bursa'ya götürüp satacağını, kendisinin olayla ilgisinin olmadığını sadece otomobili kullandığını anlattı. Abdulmuttalip Demirci ve Halil İbrahim Alnıak da pişman olduklarını söyledi. Mahkeme heyeti, önce 3 sanığa da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 10'ar yıl hapis cezası verdi. Daha sonra sanıklardan Kaplan'ın cezası, duruşmadaki iyi hali ve olayın aydınlatılmasına yardımcı olması nedeniyle 5 yıl 6 ay 20 güne indirildi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.