|   | 
  • ESRAR SATMAK İSTERKEN YAKALANAN R. T.'YE 5 YIL HAPİS CEZASI


    ESRAR SATMAK İSTERKEN YAKALANAN R. T.'YE 5 YIL HAPİS CEZASI
    Veresiye aldığı esrarı İstanbul'a götürmek isterken Kayseri'de yakalanan 20 yaşındaki Rıdvan Tan'a 5 yıl hapis cezası verildi.

     Veresiye aldığı 6 kilo 330 gram esrarı İstanbul'a götürmek isterken Kayseri'de yakalanan 20 yaşındaki Rıdvan Tan'a 5 yıl hapis cezası verildi.

    Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu olarak getirilen Rıdvan Tan, esrarıDiyarbakır'ın Lice İlçesi'ne bağlı Kervaz Köyü'nde 'Dokuzparmak' lakaplı birinden para vermeden aldığını öne sürerek şunları söyledi:

    "Cezaevinden yeni çıkmıştım ve paraya ihtiyacım vardı. Bağlar Mahallesi'nde Süleyman adındaki birisinden satmak için esrar istedim. Bana Kervaz köyünden Dokuzparmak'ı bulmamı söyledi. Köye gidip Dokuzparmak'tan esrarı veresiye aldım. Esrarı İstanbul'da satıp Dokuzparmak'a parasını getirecektim."

    Çok pişman olduğunu da kaydenen Rıdvan Tan, "Esrarı İstanbul'da Tarlabaşında bu işleri yapan Siirtli Barış'a götürüp satacaktım. Çantada esrar olduğunu polise ben söyledim" dedi.

    8 YIL VERDİ, 5 YILA İNDİRDİ

    Mahkeme heyeti, Rıdvan Tan'a 'Ticari maksatla uyuştucu nakletmek' suçundan önce 8 yıl hapis cezası verdi. Tan'ın cezası pişmanlık ve samimi itirafları nedeniyle 5 yıla indirildi.

    Polis ekipleri, geçen yıl Aralık ayında Kayseri- Malatya karayolunda durdurdukları yolcu otobüsünde arama yapmış, Rıdvan Tan'a ait çantada 6 kilo 330 gram toz esrar bulunmuştu. Gözaltına alınan Tan, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.