|   | 
  • Fatih Tekke: "Önemli bir galibiyetti"


    Fatih Tekke:
    İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Kasımpaşa karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

    İstanbulspor, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında sahasında karşılaştığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Tekke, “Oynamamız gerektiği gibi oynadık. İlk bölümde Kasımpaşa daha etkiliydi. Yerleşimleri çok net belirlememize rağmen oyun içerisinde hatalar olabilir. Daha sert ve iyi savunma yapmamız lazım. Galatasaray maçından sonraki mücadele ve isteğimiz arttı. Önemli bir galibiyetti. 12’sine kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Takımımıza katacaklarımız da olacak” şeklinde konuştu.

    Ekrem Örenç: “İkinci yarı pozisyonlar yakaladık ama atamadık”

     

    Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, İstanbulspor karşısında ikinci yarı yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini söyledi.
    Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Müsabakaya üstün başladıklarının altını çizen Ekrem Örenç, “İlk yarım saat çok üstün oynadık. Golümüzü attık. 1-0’dan sonra skor daha fazla olabilirdi ancak olmadı. Golden sonra çabuk şekilde beraberlik golü yedik. Sonra takımın düzeni bozulsa da denk oyun devam etti. Devreye 1-1 berabere girdik. Devrede oyuncuları uyardık. İkinci yarıya iyi başladık pozisyonlar yakaladık ama maalesef atamadık. Dikdörtgenin içine girmediği sürece takımda biraz moral düşebilir. İstanbulspor’u tebrik etmek lazım. Biz tempo istedikçe onlar bizi yavaşlattılar. Tek kontra ataklarla etkili oldular. Maçın zor geçeceğini biliyorduk” ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.