|   | 
  • Fenerbahçe 10 kişiyle kazandı


    Fenerbahçe 10 kişiyle kazandı
    Fenerbahçe, Batshuayi’nin 48. dakikasında oyundan atılmasının ardından uzatmalarla birlikte toplamda 50 dakika 10 kişi oynayarak Sivasspor’u Valencia’nın penaltı golüyle 1-0 mağlup etti.

    Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, Kadıköy’de Sivasspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 mağlup etti. Müsabakanın 45+5 ve 48. dakikasında sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan Batshuayi’den sonra mücadeleye 10 kişi devam eden sarı-lacivertliler, 52. dakikada Alioski’nin ceza sahası içinde yerde kalmasıyla penaltı kazandı. 55. dakikada penaltı vuruşunu gole çeviren Enner Valencia takımını 1-0 öne geçirirken, maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve sarı-lacivertli ekip Sivasspor karşısında sahadan galip ayrılan taraf oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.