|   | 
  • GÖRENLERİN YÜREĞİNİ SIZLATTI


    GÖRENLERİN YÜREĞİNİ SIZLATTI
    Teyzesi ile birlikte sıfırın altında 11 derecede çöplerdeki kartonları toplayan 7 yaşındaki İsa Davulcu, görenlerin yüreğini sızlat




    Teyzesi ile birlikte sıfırın altında 11 derecede çöplerdeki kartonları toplayan 7 yaşındaki İsa Davulcu, görenlerin yüreğini sızlattı.

    Merkez Kocasinan İlçesi Cumhuriyet Meydanı İstasyon Caddesi üzerinde, 16 yaşındaki Hatice Davulcu, gün içerisinde dondurucu soğukta, yol kenarındaki çöpleri karıştırarak atık malzemeler, karton ve kağıt aradı. Bulduğu kartonları katlayıp yere koyan genç kıza, ağabeyinin oğlu olduğu belirlenen, İsa Davulcu da yardım etti. Halasının çöpten çıkardığı kartonları, 3 tekerlekli arabanın üstündeki çuvallara taşıyan İsa, daha sonra kendisi de çöp kutularını kontrol ederek atık kağıt bulmaya çalıştı. Gaziosman Paşa Mahallesi'ndeki bir evde yaşayan Hatice Davulcu, üşüdüklerini ancak, bu işi yapmaya mecbur olduklarını ifade etti.

    Soğuk havada, teyzesiyle birlikte kağıt toplayan minik çocuk ise, babasının da kağıt topladığını ve ondan oyuncak araba istediğini belirtti.

    7 Yaşındaki Çocuğun Dondurucu Soğukta Ekmek Mücadelesi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.