|   | 
  • GÜL'ÜN UÇAINA F-16 ŞAVAŞ UÇAĞI EŞLİK ETTİ


    GÜL'ÜN UÇAINA F-16 ŞAVAŞ UÇAĞI EŞLİK ETTİ
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı?nın CBK uçağı ile Kayseri?ye geldi. Gül?ün uçağı Erkilet Havalimanı'na indiği sırada ona eşlik eden F-16 savaş uçağı da semalarda göründü. Uçak, güvenli iniş sonrası semalarda kayboldu.

       Abdullah Gül, 2 günlük Kayseri programına başladı. Gül, Erkilet Havalimanı?nda resmi törenle karşılandı. Karşılamada TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, yeni göreve başlayan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanları katıldı. 

        Cumhurbaşkanı Gül, havalimanındaki karşılama sonrasında Kayseri Valiliği'ni ziyaret etti ve kendisini bekleyen kalabalık halk grubu ile tokalaştı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.