|   | 
  • Gurbetçiler, Pastırma Ve Sucuk Satıcılarının Yüzünü Güldürdü


    Gurbetçiler, Pastırma Ve Sucuk Satıcılarının Yüzünü Güldürdü
    Kayseri?de pastırma ve sucuk satışı yapan Mustafa Aldaş, gurbetçilerin memleketlerine gelmesiyle satışlarda hareketlilik yaşandığını söyledi.Pastırma, sucuk satışı yapan Mustafa Aldaş, gurbetçilerin gelmesiyle sektörde hareketlenme...

    Kayseri?de pastırma ve sucuk satışı yapan Mustafa Aldaş, gurbetçilerin memleketlerine gelmesiyle satışlarda hareketlilik yaşandığını söyledi.

    Pastırma, sucuk satışı yapan Mustafa Aldaş, gurbetçilerin gelmesiyle sektörde hareketlenme olduğunu belirterek, "İşlerimizin bu nedenle iki katına çıkacağını düşünüyoruz. Kayseri denilince en çok pastırma ve sucuğa hasret kalınıyor. Bu nedenle pastırma, sucuğa talep epey artıyor" diye konuştu.

    Gurbetçilerin yanı sıra şehir dışından da talebin olduğunu belirten Aldaş, "Türkiye?nin çeşitli illerinden gelenler oluyor. Onlar da götürüyor. Ayrıca gurbetçiler de hem burada yemek için hem de yurt dışına götürmek için satın alıyorlar. Şehir dışına götürülen pastırma, sucuğu vakumluyoruz. Vakumladıktan sonra ürünü istedikleri yere götürebiliyorlar" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.