|   | 
  • Gurbetçiler Ve Yapılan Düğünler Sarrafların Yüzünü Güldürdü


    Gurbetçiler Ve Yapılan Düğünler Sarrafların Yüzünü Güldürdü
    Kayseri? ye gurbetçilerin gelmesi, düğünlerin başlaması ile birlikte altın satışları sarraflar çarşısı esnafının yüzünü güldürdü.Kayseri?de Ramazan?dan beri durgunluk içinde olan sarraflar, gurbetçilerin gelmesi ve düğün sezonunun...

    Kayseri? ye gurbetçilerin gelmesi, düğünlerin başlaması ile birlikte altın satışları sarraflar çarşısı esnafının yüzünü güldürdü.
    Kayseri?de Ramazan?dan beri durgunluk içinde olan sarraflar, gurbetçilerin gelmesi ve düğün sezonunun açılması ile rahat bir nefes aldı.
    Sarraflar çarşısı esnafı kuyumcu Mustafa Zağlı ?Her sene gurbetçilerin gelmesi esnafın harman zamanı derler tabiri caizse. Bu gurbetçilerin gelmesiyle birlikte düğünlerin, nişanların artması altına olan talebin biraz daha artması demektir. Satışlarımız illaki güzel ama fiyatlarımız Türkiye genelinde aynıdır. Artış yok yani fiyatlarda maksimum değerde iyi bir ortamda hareket ediyoruz? dedi.
    Zağlı ?Satışlarımız çok güzel fiyatlarda bir artış yok. Ramazanın gelmesiyle birlikte tabi herkesin işlerinde biraz durgunluk oldu. Ramazanda bütün esnafın yatma mevsimidir. Ramazanın son haftası düğün derneklerin başlamasıyla birlikte altının arz talep üzerine gerçekten fevkalade bir satış oldu? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.