|   | 
  • HACI ADAYLARI HAC KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ


    HACI ADAYLARI HAC KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
    İl Müftülüğü tarafından hacı adaylarına yönelik olarak bilgilendirme semineri düzenlendi.

     İl Özel İdaresi Konferans Salonu?ndaki seminere İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, İl Müftü yardımcıları Mahmut Taşyapan, Galip Koçer, Talas ilçe Müftüsü Turgut Erhan, Pınarbaşı Müftüsü Mustafa Açıkalın ve hacı adayları katıldı.
    İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, ?Ne mutlu sizlere ki bu yıl bu kutlu yola gitmeye hak kazandınız. Gittiğiniz yolun ne kadar güzel bir yol oldu?unun farkında olun, orada nice alimler, Allah dostları vardır, siz onları bilemessiniz belki, bu nedenle orada bulunan bütün insanlara saygılı olun.
    Öncelikle sizlere birbirinize saygıyı sevgiyi tavsiye eriyoruz. Bilin ki sizler gidemeyen insanlar içinde o güzel yolculuğa çıkıyorsunuz dedi ve bütün Islam âleminin mutluluğu, huzuru için dua edin? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.