|   | 
  • HAFTA SONU YÜKSEK SICAKLIK, HAFTA BAŞI SAĞANAK YAĞIŞ


    HAFTA SONU YÜKSEK SICAKLIK, HAFTA BAŞI SAĞANAK YAĞIŞ
    Meteoroloji Kayseri Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevre illerde hafta sonu yüksek sıcaklıkların etkisini sürdürmesinin, hafta başında ise sağanak yağışla birlikte, hava sıcaklığının mevsim normallerine düşmesinin beklendiğini bildirdi.

     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Bölgemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda da etkisini sürdürecek. Pazartesi (01.07.2013) günü görülecek olan yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri civarına (28-30 derece) düşmesi beklenmektedir. Hafta sonu görülecek yüksek sıcaklıklara karşı özellikle 10:00 ile 16:00 saatleri arasında koruyucu tedbirlerin alınması tavsiye edilir'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.