|   | 
  • HAYIRSEVERLERİMİZLE ÖVÜNÜYORUZ


    HAYIRSEVERLERİMİZLE ÖVÜNÜYORUZ
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Zor kazandığı paraları, hemşehrilerine ve şehrine hayır yapmak için kolay harcayan insanlara sahip olmakla övünüyoruz" dedi.

         Başkan Özhaseki, hayırsever Demir Karamancı tarafından Demir Karamancı Anadolu Lisesi'ne yaptırılan spor salonunun açılışına katıldı.

       Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Kayseri'nin son yıllarda göstermiş olduğu pozitif değişime vurgu yaparak "Kayseri son yıllar adından hep iyilikle, güzellikle, kalkınma hamlesiyle bahsettiriyor. Şehir olarak gelişiyor, büyüyoruz. Sanayi ve ticaret alanlarında iyi işler yapılıyor. Eğitim alanında 4 üniversite sahibi olduk. Spor alanında Türkiye'nin en güzide spor tesislerine sahibiz. Birçok alanda Kayseri artık örnek olarak gösteriliyor" dedi.

       Kayseri'nin hayırseverlik özelliği ile de adından söz ettirdiğini belirten Başkan Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kayseri insanı yaptığı işte kendine yetecek kadar bir meblağı kazandıktan sonra topluma karşı sorumluluğunu yerine getirmek için hayra yönelir. Zor kazandıkları paraları, hayır işleri için çok kolay harcayan insanlara sahip olmakla övünüyoruz. Son 10 yılda 3 kez Hayırseverler Zirvesi gerçekleştirdik. Bu toplantılara Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ü de davet ettik. 600 tane hayırseverimize ödül verdik. Bu yıl bir Hayırseverler Zirvesi daha yapmayı planlıyoruz. Çünkü bir sene içerisinde hayır işleyen, övündüğümüz, iftihar ettiğimiz insanlarımızın sayısı 100'ü geçiyor. Devletin en üst merkezi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden hayırseverlerimize ödül vermek gibi bir sorumluluğumuz var. Türkiye'ye bu konuda da örneğiz. Bunlardan birisi de Demir Bey. Hayırseverlik babalarından kalma. Benim annemler, O'nun babalarınının yaptırdığı okuldan mezun olmuşlar. Babadan gördüğü görenek, aileden aldığı terbiye, kendisine verilen eğitim, Demir Bey'i bu tür sorumlu işler yapmaya itiyor. Kendisinden Allah razı olsun"

        Başkan Özhaseki konuşmasının sonunda, Demir Karamancı Anadolu Lisesi öğrencilerine de hayırseverleri örnek almalarını nasihat etti.

        Konuşmaların ardından Başkan Özhaseki ve diğer davetliler tarafından spor salonunun açılışı yapıldı.

    İLK BASKET BAŞKAN ÖZHASEKİ'DEN

        Açılışın ardından salonu gezen Başkan Özhaseki, basket atmayı da ihmal etmedi. Yapmış olduğu atışla basketi kaydeden Başkan Özhaseki, bu atışıyla salondan büyük alkış aldı. Başkan Özhaseki, ayrıca salonda gösteri yapan minik jimnastikçilerle de yakından ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.