|   | 
  • HER YERDEN EMLAK VE İLAN-REKLAM VERGİSİ ÖDEYEBİLME İMKANI


    HER YERDEN EMLAK VE İLAN-REKLAM VERGİSİ ÖDEYEBİLME İMKANI
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini ve her türlü teknolojik cihazları alarak hizmete sunduklarını sonuç itibari ile öncü ve işlemleri kolaylaştırıcı bir belediye hizmeti sunduklarını söyledi.

     Melikgazi Belediyesi olarak Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi Mükelleflerin her nerede olurlarsa olsunlar borç sorgulama, öğrenme ve ödeme gerçekleştirebildiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, vergi mükelleflerinin bir dokunuş ile telefondan, e-belediye sistemi ile bilgisayardan ve cep telefonu ile SMS ile işlemlerini gerçekleştirebileceklerini kaydetti.
    Vergi Mükellef numarası telefon, internet ve SMS mesajı ile Melikgazi ilçe sınırları içerisinde bulunan taşınmazları ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşarak borç ödeyebileceklerini, ödeme sonunda makbuzunuzu yazdırabileceklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç ?Mükellefler evlerinde, işyerlerinde, tatilde ve hatta yurt dışında olsunlar her türlü şahsi bilgilerine ulaşabilirler. T-Belediye ile (0352) 207 22 20 - 207 22 21 numaralarını arayarak, e-belediye sistemi ile internet üzerinden veya cep telefonlarından 0 532 750 0 750 telefona SMS mesajı göndererek borçlarını öğrenebilir ve ödeyebilirler. Bu kamu hizmetlerinde hizmet verdiğiniz vatandaşa olan hizmet kalitesinin, vatandaşa verilen değerin ve hizmetteki sunum seviyenizin bir ifadesidir. Çünkü çağımız bilgisayar, teknoloji ve hatta fiber-optik çağıdır. Yani bireyler artık bizzat kurum ve kuruluşlara giderek işlerini takip etmek yerine, zaman kaybetmek yerine 7 gün 24 saat kurumun hizmetinden yararlanabilecektir. Melikgazi Belediyesi 24 saat hizmet veren bir kurumdur? dedi.
    Melikgazi Belediyesinin WEB sayfası alan www.melikgazi-bld.gov.tr adresinden veya 0.532.750 0 750 telefona SMS mesajı göndererek hizmet alabilecek- lerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşı belediyeye değil, belediye hizmetini vatandaşa götürdüklerini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.