|   | 
  • İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNDE GERİ DÖNÜLEMEZ EŞİKTEYİZ


    İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNDE GERİ DÖNÜLEMEZ EŞİKTEYİZ
    Erciyes Üniversitesi?nde (ERÜ) düzenlenen ?iklim değişikliği? adlı seminerde bir konuşma yapan TEMA Vakfı Çevre Politikaları Koordinatörü Gökşen Şahin, ?İklim değişikliğinde geri dönülemez eşikteyiz? dedi.

     ERÜ Sabancı Kültür Sitesi?nde 19. Öğrenci Bahar Şenlikleri çerçevesinde ERÜ Genç TEMA tarafından düzenlenen ?iklim değişikliği? adlı seminerde sunum yapan TEMA Vakfı Çevre Politikaları Koordinatörü Gökşen Şahin, sunumunu katılımcılarla diyalog şeklinde gerçekleştirdi. Katılımcılara iklim ile ilgili sorular soran Şahin, iklim değişikliği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
    Hazırladığı slayt eşliği ile sunum yapan Gökşen, ?İklim değişikliğinde geri dönülemez eşikteyiz. Bundan sonrası daha fazla belirsizlik yaşanacak. İklim havanın nasıl olduğunu bekliyorsanız o dur. İklim belli bir bölgede geniş zamanda yaptığımız gözlemdir ve iklim dünden bugüne değişmesi değildir. Uzun dönemde tüm atmosferin değişmesidir? ifadelerinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.