|   | 
  • İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILMAZ KAYSERİ ANADOLU LİSESİ?Nİ ZİYARET ETTİ


    İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILMAZ KAYSERİ ANADOLU LİSESİ?Nİ ZİYARET ETTİ
    (İHA) - İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz tarihi Kayseri Anadolu Lisesini ziyaret etti.

     Öğrenciler tarafından hazırlanan Kutlu doğum haftası etkinliklerini izleyen İl Milli Eğitim Müdürü, daha sonra Okul Müdürü İsmet Erbaştan, okul hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenlere bir araya geldi.
    İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz öğretmenlere yaptığı konuşmada ?Nasıl bir öğretmenlik sergiliyoruz, bunu sorgulamamız lazım. Öğretmen, öğrencinin belleğinden silinmemelidir. Öğretmenliğin sermayesi sabır ve sevgidir, hangi işi yaparsak, yapalım sevgi başarının anahtarıdır.
    Çocuklarımızın duygu mekanizmalarını iyi çalıştırmalıyız, bu memleketin geleceğini inşa edecek gençleri sizler, bizler yetiştiriyoruz, yükümüz ağır, hepimiz birlik olarak kader arkadaşlığı yaparsak başarı kendiliğinden gelir. Sevgi, ilgi, emek başarı demek, iyi gelecek demek? dedi.
    Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz öğretmenlerin sorunlarını dinledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.