|   | 
  • İNŞAAT İŞÇİSİ İNŞAAT DEMİRLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ


    İNŞAAT İŞÇİSİ İNŞAAT DEMİRLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ
    (İHA) - Kayseri?de, inşaat işçisi çalıştığı inşaatın demirlerinin üzerine düştü. Demirler, işçinin bacağı ile göğsüne saplandı.

     Kayseri?nin İncesu ilçesinde yaşanan olayda, inşaatta kalıp yapan Sedat G., inşaat demirlerinin üstüne düştü. İnşaat demirlerinin üzerine düşen 25 yaşındaki Sedat G.?nin sol bacağına ve göğsüne iki inşaat demiri saplandı. Olay yerinde itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile Sedat G.?nin vücuduna saplanan demirler kesildi. Sedat G., yapılan müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye getirildi.
    Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi?nde acil müdahale altına alınan Sedat G., acı içinde demirlerin çıkarılmasını bekledi. Demirler hastaneye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kesildi. İnşaat işçisi, demirlerin kesilmesinin ardından ameliyathaneye götürüldü.
    İşçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili olarak inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.