|   | 
  • İstanbulspor’da mağlubiyet serisi 5 maça çıktı


    İstanbulspor’da mağlubiyet serisi 5 maça çıktı
    Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden İstanbulspor, Giresunspor’a deplasmanda 3-2 kaybederek kötü gidişatı sürdürdü. Sarı-siyahlıların mağlubiyet serisi 5 maça çıktı.

    Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında İstanbulspor, Giresunspor’a konuk oldu. Çotanak Stadyumu’nda oynanan maçın 18. dakikasında Valon Ethemi’nin golüyle 1-0 öne geçen İstanbul ekibi, 45 ile 56. dakikalar arası kalesinde 3 gol gördü. 87. dakikada Jetmir Topalli’nin golü, konuk ekibe yetmezken karşılaşma da ev sahibinin 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.
    Alınan sonucun ardından sarı-siyahlıların kötü gidişatı devam etti. Son olarak 3 Ekim 2022’de deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenen İstanbulspor, sonrasında oynadığı 5 mücadelede sahadan puansız ayrıldı. Bu süreçte Ankaragücü’ne 2-1, Başakşehir’e 2-0, Antalyaspor’a 2-1 ve Fenerbahçe’ye de 5-2 mağlup olan İstanbul temsilcisinin kötü serisi Giresun’da sürdü. Bu sonucun ardından 8 puanda kalan İstanbulspor, Süper Lig’in 14. haftasında Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda Hatayspor’u ağırlayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.