|   | 
  • KAMYONDAN 151 KİLO ESRAR ÇIKTI


    KAMYONDAN 151 KİLO ESRAR ÇIKTI
    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kayseri-Malatya D-300 karayolu üzerinde bulunan 20 Km. uygulama noktasında...

      




                İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Kayseri-Malatya D-300 karayolu üzerinde bulunan 20 Km. uygulama noktasında 17.01.2015 günü yapılan uygulama ve güzergahta yapılan kontrollerde öncü ve artçı olarak uyuşturucu madde sevkiyatı yaptıkları değerlendirilen 46 ? ?. plaka sayılı araç ile 47 .. ? plaka sayılı kamyonun uygulama noktasında durdurulmuş, 46 ? ?. plaka sayılı araç sürücüsü  M.K  isimli şahıs ile 47 ? ?. plaka sayılı kamyon içerisinde A.Ö ve M.K isimli şahıslar yakalanmışlar, kamyonda yapılan aramada boş olan kasa kısmında (13) adet şeffaf streç naylonlara sarılı vaziyette siyah renkli poşetler içerisinde telhis torbalar içerisinde sonradan yapılan tartımında daralı ağırlığı 151 Kilo 120 gram gelen ve uyuşturucu maddelerden esrar maddesi olduğu değerlendirilen maddeler ele geçirilmiştir.

     

    Şahıslar hakkında talimat gereği ?Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek? suçundan işlem yapılarak 18/01/2015 günü C. Başsavcılığına sevk edilmişlerdir. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.