|   | 
  • KARARLAR HİZMETE YANSIYOR


    KARARLAR HİZMETE YANSIYOR
    Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2013 yılı Şubat ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

     32 Dairelik Sosyal Konut İnşaatı İle Bir Adet Midibüs Alımı

    Kararlar Hizmete Yansıyor

    İlgili Komisyonlarda İncelenerek Oylamaya Sunuluyor

    Meclis gündeminde yer alan 25 madde tek tek oylanarak karara bağladı. Bu maddelerden 7'si idari ve 1'i mali ve 17'si ise imar konusu olup, 19 maddesi karara bağlanırken 6 madde ilgili komisyonlara havale edildi. 

    Kentsel dönüşüm için 32 dairelik sosyal konut daha

    Melikgazi Belediyesinin 15 yıldır başarı ile uygulamış olduğunu Kentsel Dönüşüm Uygulaması kapsamında 32 dairelik sosyal konut yapımına karar verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediye Meclisi olarak alınan kararlar ilçemize yatırım ve hizmet olarak yansımaktadır. Dolayısı ile örnek ve referans belediyenin temelinde belediye meclis kararların büyük bir payı vardır. Belediye Meclisimizin bu toplantısında 32 dairelik sosyal konut yapımına onay vermiştir. Ayrıca bir adet midibüs alımına karar almıştır. Belediyemiz ile iller bankası arasında yapılacak olan yatırım projelerinde riyaset makamı yetkilendirilmiştir. 17 imar konusunu tek tek görüşerek planlı bir şehirleşmenin temelini oluşturmuşlardır" dedi.

    Sermaye Artışı Onaylandı

    Kayseri Spor Etkinlikleri Turizm San. ve Tic. A.Ş Sermeye Artış Payının onaylandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmalarına yön ve karar veren başarının ve hizmetlerin altında imzası bulunan tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.