|   | 
  • KARAYOLLARINDA ONARIM ÇALIŞMALARI


    KARAYOLLARINDA ONARIM ÇALIŞMALARI
    Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

     Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

    Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48'inci kilometreleri arasındaki Ağva Köprüsü mevki ile 56-57'nci kilometreleri arasındaki Palmiye Tatil Köyü mevkinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'a kadar cuma-pazartesi ve çarşamba günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

    Gebze-İzmit yolunun 5-27'nci kilometreleri, Kayseri-Sivas yolunun ise 6-20'nci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

    Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87'nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

    Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.