|   | 
  • KASKİ?DE İHALE


    KASKİ?DE İHALE
    KASKİ Genel Müdürlüğü?nce, Katyonik esaslı polielektrolit alım işi ihalesinin, açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

     KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ihalenin, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu?nda yapıldığını ve KASKİ?nin web sitesinden (www.kaski.gov.tr) canlı olarak yayınlandığını belirtti.
    Batukan, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapılan ihaleler hakkında şu bilgileri verdi:
    ''Katyonik esaslı polielektrolit alım işi ihalesine 2 firma katıldı. Bunlardan; Superkim Kimya Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. 344.400,00 TL, Snf Floerger Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. 149.400,00 avro teklif verdi.''
    Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirme sonrasında belirleneceğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.