|   | 
  • KASKİ GENEL KURULU TOPLANDI


    KASKİ GENEL KURULU TOPLANDI
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Kurulu, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 2013 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

     KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu?nda yapılan Genel Kurul?da alınan kararlar hakkında şu bilgileri verdi:
    1. Madde: Genel Kurul Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine; Mustafa Aktaş, Mehmet Balaban, Zekeriya Ergüneş, Venhar Pakırdaşı ve Mehmet Fatih Özdamar?ın getirilmesine oy birliği ile karar verildi.
    2. Madde: Genel Kurul üyelerine ödenecek huzur hakkının 5393 sayılı belediye kanununun 32. maddesine istinaden (Meclis başkan ve üyelerine, meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonları toplantılarına katıldıkları her gün için 39?uncu madde uyarınca belediye başkanına ödenmekte olan aylık brüt ödeneğin günlük tutarının üçte biri kadar) huzur hakkı ödenmesine oy birliği ile karar verildi.
    3. Madde: 2012 yılı faaliyet raporu, bilanço ve denetçi raporlarının kabulüne oy çokluğu ile karar verildi.
    4. Madde: İçme suyu şebeke şube yolu yapımı (abone bağlantısı) ücret tarifesi konusunun görüşülmesi, oy çokluğu ile karar verildi.
    5. Madde: Yönetmelik ve yönetmelik değişiklikleri konusunun kabulüne, oy birliği ile karar verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.