|   | 
  • KAYSERİ CHP'DE, PARTİ OKULU EĞİTİMİ BAŞLADI


    KAYSERİ CHP'DE, PARTİ OKULU EĞİTİMİ BAŞLADI
    CHP'nin ülke genelindeki il ve ilçe örgütlerinde yürütülen 'Parti Okulu' eğitimi, Kayseri'de de başladı.

     CHP'nin ülke genelindeki il ve ilçe örgütlerinde yürütülen 'Parti Okulu' eğitimi, Kayseri'de de başladı.

    Eğtiimler merkez Kocasinan ve Melikgazi ilçe teşkilatlarında gerçekleştirildi. 2 gün süren ve 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılan parti üyelerinin temel siyasi eğitiminin ilk gününde, CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, parti içi eğitimlerin önemini vurgulayarak, demokrasinin gelişmesinde yeni siyasi ufukların açılmasında üyelerin bilinçlendirilmesine yönelik eğitim programının Kayseri'de hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlk derste; Halkla İlişkiler ve İletişim konusu işlendi. CHP tarihi hakkında verilen dersin ardından CHP'nin programı ve tüzüğü ile Sosyal Demokrasi konularında katılımcılar bilgilendirildi. CHP üyelerinin temel siyasi eğitiminin ikinci gününde ise Sosyal Proje Yönetimi, Örnek Proje sunumu ve Proje Gruplarının Belirlenmesi, Grup Proje Çalışmaları, Sosyal Proje sunumlarına ait derslerin ardından yapılan son test ve eğitimin genel değerlendirilmesiyle son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.