|   | 
  • Kayseri'de Asayiş


    Kayseri'de Asayiş
    Kayseri'de Asayiş

     1.       ASAYİŞ OLAYLARI:

    a.       Develi, Büyük Künye Mahallesinde Kasten Yaralama:

    Develi, Büyük Künye Mahallesinde 25.11.2014 günü saat 17:00 sıralarında; şüpheli/mağdurlar U.R., İ.R. ve T.S., aralarında bulunan husumet nedeniyle çıkan tartışma sonucu birbirlerini yumruk vurmak setiyle hafif şekilde yaralamıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş, şahıslar ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, tahkikata başlanmıştır.

    b.       Bünyan Güllüce Mahallesinde Kasten Yaralama:

    Bünyan, Güllüce Mahallesinde 26.11.2014 günü saat 13.30 da şüpheli Z.Ç.'ın F.Ç. ile çocuk meselesinden dolayı tartıştığı ve tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde şüpheli mağduru yumruk ile kasten yaralamıştır. Yaralı Bünyan Devlet Hastanesindeki tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

    c.       Akkışla Gömürgen Mahallesinde Kasten Yaralama:

    Akkışla Gömürgen Mahallesinde 26.11.2014 günü saat 16.00 sıralarında F.E.'nun Y.E. tarafından eline boya rulosu ile vurulması sonucu yaralandığını beyan ederek şikâyette bulunmuş olup, mağdura aldırılan raporda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanılmamıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

    ç. Kocasinan Molu Mahallesinde Kişilere Ait Mala Zarar Verme:

    Kocasinan, Molu Mahallesinde; 25.11.2014 günü saat 09.30 sıralarında Kayseri - Ankara karayolu 19 km de faaliyet gösteren ve sorumluluğu M.Y.'ye ait olan fabrika önünde bulunan minyatür satranç takımının 9 adet plastikten yapılmış taşını R.G.'nin aracının arızalanması sonucu, ısınmak için fabrika bahçesinde yakması ile mala zarar verme olayı meydana gelmiştir. Olay hakkında Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş alınan talimatı doğrultusunda, şüpheli ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak tahkikata başlanmıştır.

    d.       Talas, Çatakdere Mahallesinde Zehirlenme:

    Talas, Çatakdere Mahallesinde 25.11.2014 günü saat 23 sıralarında; mağdurlar F.E., F. E. ve Y.E. evde uyudukları esnada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmişlerdir. Hayati tehlikeleri bulunan mağdurlar sevk edildikleri ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde müşahede altına alınmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, tahkikata başlanmıştır.

    e.       Kocasinan, Ebiç Mahallesinde Zehirlenme:

    Kocasinan, Ebiç Mahallesinde 26.11.2014 günü saat 00.30 sıralarında; mağdurlar M.C.U., M.U., M.U., H.N.U. ve M.C.U., uyudukları esnada kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenmişlerdir. Hayati tehlikeleri bulunmayan mağdurlar Kayseri Eğitim, Araştırma Hastanesi ile Çocuk Hastanesine sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Olay ile ilgili C. Savcısına bilgi verilerek, tahkikata başlanmıştır.

    2.       TRAFİK OLAYLARI:

    a. Tomarza Şiraz Mahallesinde Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralanma:

    Tomarza Şiraz Mahallesinde 26.11.2014 günü saat 09.30 sıralarında şüpheli M. B. sevk ve idaresinde bulunan 38 XX XXX plakalı aracı ile Tomarza istikametinden Kayseri il merkezi istikametine doğru seyir halinde iken havanın yağışlı olmasından dolayı aracının direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda aracı ile yolun sağ tarafında bulunan tarlaya girmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kaza sonrasında sürücü M.B. ile araçta yolcu olarak bulunan F.B. hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralılar Tomarza Devlet Hastanesindeki tedavilerine müteakip taburcu edilmiş, olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.