|   | 
  • KAYSERİ?DE DOLU YAĞIŞI EKİLİ ARAZİLERE ZARAR VERDİ


    KAYSERİ?DE DOLU YAĞIŞI EKİLİ ARAZİLERE ZARAR VERDİ
    Kayseri?de akşam saatlerine doğru başlayan yağmur yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 15 dakika süren dolu yağışı ekili arazilere zarar verdi.

     Kayseri genelinde iki gündür akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ile birlikte dolu düşmesi ekili arazilere büyük zarar verdi. İlk belirlemelere göre Melikgazi ilçesinde büyük bir bölümü ile Gesi Mahallesi ve bölgesi, Ağırnas kasabası ve civarı, Bünyan ilçesinde yağan dolu ekili arazilerde önemli ölçüde zarar meydana getirdi. Buğday ve arpa ekili olan arazilerde şiddetli dolu başaklara zarar verirken, sebze fideleri ve meyve ağaçları da doludan nasibini aldı. Fidelerin büyük bir kısmı dolunun etkisiyle kırıldı. Gök gürültülü yağış sırasında düşen yıldırımın etkisiyle bazı yerleşim merkezlerinin elektrikleri de kesildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.