|   | 
  • KAYSERİ?DE GENÇLİK HAFTASI KUTLANIYOR


    KAYSERİ?DE GENÇLİK HAFTASI KUTLANIYOR
    15-21 Mayıs Gençlik Haftası olması nedeniyle Kayseri?de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

     Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve protokol, Forum Kayseri Alışveriş Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına kadar yürüdü. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, Atatürk anıtına çelenk koydu. Daha sonra uluslararası spor müsabakalarında Kayseri?yi başarılı ile temsil eden sporculara plaket verildi. 
    Gençlik Haftaları kutlamasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, ?Atatürk?ün Samsun'a çıkışıyla başlayan bağımsızlık savaşımız onun önderliğinde genç - yaşlı, kadın - erkek ulusumuzun tüm bireylerinin katılımıyla inanç ve kararlılıkla yürütülmüş ve eşine az rastlanır bir zafere dönüşmüştür. Geçmişini, tarihini, kültürünü bilen, özüne ve geçmişine sahip çıkan, bunu da gençlerine aktarabilen toplumlar ilelebet yaşama hakkına sahiptirler. Bu bilinçle 19 Mayıs 1919?da ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk, yapmış olduğu çalışmalar ve gerçekleştirdiği kongreler ile Kurtuluş Savaşını ona inanan milleti ile birlikte sürdürmüş, kazanılan bu zaferin devam etmesi ve vatanımızın kalkınması için gençlere olan güveni sebebiyle de bu günü siz gençlerimize armağan etmiştir. Atatürk Türk gençliğine sonsuz güven duymuş, Türkiye'nin genç kuşakların canlılığı, coşkusu, yaratıcılığı ve yeteneği ile her türlü engeli aşabileceğine inanmıştır? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.