KAYSERİ Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, suç şebekesine yönelik operasyonda 7 kişiyi gözaltına aldı.
Kayseri ve Yozgat'ta faaliyet gösterdiği belirlenen, aralarında kurusıkıdan bozma tabancaların da bulunduğu silahlarla otomobil takas ettiği ileri sürülen çeteye yönelik polis operasyon başlattı. Gözaltına alınan 7 şüpheli Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının tamamlanmasının ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.





















YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.