|   | 
  • Kayseri Erciyesspor Sezon Açılışını Yaptı


    Kayseri Erciyesspor Sezon Açılışını Yaptı
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yeni sezon açılışını yaptı.Hacı Boydak Tesisleri'nde yapılan sezon açılışına Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Kayseri Erciyesspor?un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, yardımcı...

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yeni sezon açılışını yaptı.
    Hacı Boydak Tesisleri'nde yapılan sezon açılışına Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Kayseri Erciyesspor?un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı. Sezon açılışın konuşan Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, ?Bugün itibariyle 33 kişilik bir kadro ile sezon açılışını yapıyoruz. Mevcut kadromuzun yüzde 70?ini muhafaza ettik. Geçen sezon zorlu bir süreçti. Bu yıl şuana kadar anlaştığımız oyuncuların tamamının bonservisini aldık. Bu sene ortalamanın üzerinde bir kadro kurduk diye düşünüyoruz. İnşallah iyi bir başlangıç yapar ve sonunu getiririz. Şuanda çok ciddi 1. ligde oynayan bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor? diye konuştu.
    Kayseri Erciyesspor?un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz ise, ?Öncelikle başkanıma beni ve ekibimi tercih ettiği için teşekkür etmek istiyorum. Teknik direktörlüğü ilk başladığım takım burasıydı. Herkesin sevgisini ve sempatisini kazanmayı amaçlayacağız. Transferler zamanla devam edecek. Yardımcım Ayhan Akman olacak. Nezih hoca kaleci antrenörümüz olacak. 6 kişilik bir ekibiz. Tabii ki mücadeleci bir takım oluşturacağız. O takım yenilse dahi mücadelelerini sahada gösterecek? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.