|   | 
  • Kayseri Erciyessporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti


    Kayseri Erciyessporlu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti
    Kayseri Erciyessporlu futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Kayseri Erciyessporlu futbolcular bir dizi teste tabi tutuldu. Futbolcular hastanenin çeşitli sağlık bölümlerinde sağlık...

    Kayseri Erciyessporlu futbolcular yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.
    Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Kayseri Erciyessporlu futbolcular bir dizi teste tabi tutuldu. Futbolcular hastanenin çeşitli sağlık bölümlerinde sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçen Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emre Öztürk, "Hayırlısı ile sezonu açtık. İnşallah bu sezon ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Bu sezon inşallah başarılı olur ve geçen yılki sıkıntıları yaşamayız. 3 kamp dönemimiz var. Takım şuan çok iyi. Ben bu yıl ligi üst sıralarda bitireceğimize eminim. Transfer olan yeni futbolcular da takıma katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
    Forvet oyuncusu Üstün Bilgin ise, "Yeni sezon inşallah hayırlı olur. Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. İnşallah geçen seneki gibi son haftalarda değil de, daha rahat bir şekilde ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.