|   | 
  • KAYSERİ GENÇ TEMA ÜYELERİ, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ


    KAYSERİ GENÇ TEMA ÜYELERİ, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ
    Kayseri'deki çeşitli üniversitelerde öğrenim gören TEMA Vakfı'na gönül vermiş gençler, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'nde barınan yaşlıları ziyaret etti.

     Kayseri'deki çeşitli üniversitelerde öğrenim gören Tema Vakfı'na gönül vermiş gençler, Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'nde barınan yaşlıları ziyaret etti.

    Genç Tema Temsilcisi Nurşen Büşra Gül, muhtaç durumdaki yaşlılara bakım ve rehabilitasyon hizmeti vermekle görevli olan bu tür mekanların varlığının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

    Her insanın bir gün yaşlanacağını ve böyle bir ortamlarda hayatının geri kalanını devam ettireceğini ifade eden Gül, "Bizler arkadaşlarımıza örnek olmak için bu tür sosyal sorumluluk etkinlikleri yapıyoruz. Bu ziyarette büyüklerimize enerjilerimizi aktardık, onlarla kucaklaştık, ellerini öptük. Böylece bizleri evlatları, torunları yerine koydular ve bir nebze de olsa hasret gidermiş oldular. Bu imkanı bize sağlayan huzurevi yetkililerine ve katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.