|   | 
  • Kayseri Hava İkmal Merkez Komutanlığı 139 kişiyi işe alacak


    Kayseri Hava İkmal Merkez Komutanlığı 139 kişiyi işe alacak
    Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı 12 elektronik, 4 mekatronik, 3 doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat, 11 otomotiv teknolojisi, 8 makine teknikeri, 42 makine teknolojisi, 10 elektrik, 19 uçak gövde motor, 9 motor teknolojisi, 11 uçak elektroniği teknisyeni, 7 marangoz ve 3 dökümcü olmak üzere toplam 139 işçi alacak.

     Genel Şartlar ve Notlar

    Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İl Müdürlüklerimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Ayrıntılı bilgi her talebin genel şartlar ve notlar kısmında açıklanmıştır. 2012- KPSSP93 puanı ENAZ 60 olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Adaylar Kurum aracılığı ile açılan iş taleplerinden yalnızca birine başvuru yapabileceklerdir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylara talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunca adayın İş kurumuna bildirmiş oldukları adrese yazılı olarak bildirim yapılarak genel evrak ve talep şartlarını kontrolleri yapılması sağlanacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar ile talep şartlarını taşımayanların başvurusu kabul edilmeyecek ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşu tarafından yapılacak kontrollerde tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Konu hakkında talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dâhil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

    NOTLAR: 1. Hava ve uzay araçlarının bakım ve onarımı iş meslek kolunda elektronik teknikeri mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık raporu istenecektir.

    2. İşe girmeye hak kazanan adaylar 2'nci hava ikmal bakım merkezi komutanlığı iş yerinde, milli savunma bakanlığı iş yerleri için tanımlanan meslek ve sanatlardan elektronikçi, ölçü aletleri onarımcısı(elektrik-elektronik mak.) Olarak çalıştırılacaktır.

    Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayın

    http://ilan.memurlar.net/ilan/25138/




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.