|   | 
  • KAYSERİ KİMSE YOK MU DERNEĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİYİM VE GIDA MAĞAZAS


    KAYSERİ KİMSE YOK MU DERNEĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİYİM VE GIDA MAĞAZAS
    Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere yönelik giyim ve gıda mağazası hizmete açtı.

     Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere yönelik giyim ve gıda mağazası hizmete açtı. Dernek binası içerisinde yer alan mağazadan aileler istedikleri üründen ihtiyaçlarına göre alabiliyor. Market şeklinde dizayn edilen reyonlarda hemen hemen bütün ihtiyaç malzemeleri yer alıyor.

    Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Abdurrahman Haskaraman, mağdur ihtiyaç sahibi ailelere daha güzel hizmet vermek için daha önce şubelerinde açtıkları mağazadaki giyim eşyalarının tamamen yeni olduğunu ifade etti. Mağazadan insanlar ihtiyaç ve zevklerine göre giyim malzemesi aldığını ve bu sırada bir görevlinin kendilerine yardımcı olduğunu anlattı.

    Haskaraman, mağazadan sonra şubelerinde bir gıda marketinin açıldığını belirterek, "İhtiyaç sahibi, mağdur ailemiz geliyor ve aile sayısına göre belirlenen miktar kadar ihtiyacı olan gıdayı alabiliyor. Her iki yer içinde sosyal incelemesi yapılmış, yönetimimizden yardım kararı çıkan mağdur aileler davet edilerek ihtiyaçlarını giderebiliyor. Marketimizin ve giyim -mağazamızın ihtiyaçlarını Kayserili hayırseverler karşılıyor. Derneğimiz kamu yararına çalışan dernek olmasından dolayı 5281 Sayılı Kanun ile yapılan değişiklikle gıda yanında 01.01.2005 tarihinden itibaren giyim, temizlik malzemeleri, yakacak gibi bağışlarda maliyet bedellerinin yüzde 100'ü, yıllık beyanname ile bildirilen gelirden indirilebiliyor. Kayseri halkımızın derneğimize davet ediyorum. Gelip gezebilirler, çalışmalarımız hakkında ve buradaki uygulama hakkında bilgi alabilirler. Buradan hayırseverlerimizin desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum." dedi.

    Abdurrahman Haskaraman, yeni dernek binasının temelini Argıncık semtinde attıklarını da hatırlatarak, bu yıl içinde hizmete girmesini planladıklarını söyledi. Bu çalışma sonucunda yeni binada gıda marketi ve giyim mağazasının daha büyük ve ferah bir ortamda hizmet vereceğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.