|   | 
  • Kayseri Şeker Pancar Taban Fiyatı Desteği ve Pastırma Yazı Çiftçinin Y


    Kayseri Şeker Pancar Taban Fiyatı Desteği ve Pastırma Yazı Çiftçinin Y
    2014-2015 Şeker Pancarı Kampanya dönemi içerisinde Kasım ayı başında Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından Şeker Pancarı Taban fiyatı 157.5 TL/Ton olarak açıklandı.2014-2015 Kampanya dönemi için Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim...

    2014-2015 Şeker Pancarı Kampanya dönemi içerisinde Kasım ayı başında Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından Şeker Pancarı Taban fiyatı 157.5 TL/Ton olarak açıklandı.
    2014-2015 Kampanya dönemi için Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay tarafından 60. kampanya dönemi açılışında pancar ekicilerine Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından açıklanan taban fiyattan 6 TL fazla ödeme yapacağı duyurulmuştu.
    Pancar taban fiyatının açıklanmasının ardından toplanan Kayseri Şeker yöneticileri 6 lira yerine 6.5 TL pirim ödemesi yapmayı ve fabrikaya teslim karşılığında da 1 TL daha fazla ödeme yaparak pancar taban fiyatını 165 TL/Ton olarak açıkladı.
    Kayseri Şeker?in 2014-2015 Pancar taban fiyatının geç sökümüne verdiği 10 liraya kadar olan desteklemeler sayesinde pancar ekicisi pastırma yazı sıcakları nedeniyle geç söküm yapabileceğinden dolayı yüzü güldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.