|   | 
  • Kayseri Şekerspor 2-1 Kayseri Erciyesspor (U21)


    Kayseri Şekerspor 2-1 Kayseri Erciyesspor (U21)
    Kayseri Şeker spor tesislerinde yapılan müsabakayı Kayseri Pancar kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Levent Benli ve diğer yöneticiler de izleyip yeni transfer edilen sporcuları yakından takip ettiler.

     Kayseri Şeker spor tesislerinde yapılan müsabakayı Kayseri Pancar kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,  Kayseri Şeker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Levent Benli ve diğer yöneticiler de izleyip yeni transfer edilen sporcuları yakından takip ettiler.

    Kayseri Şeker Sporda Şener Akay  Antrenörlük görevini yaparken, Erciyes spor da ise Antrenör olarak Rıdvan Çeçen Hazırlık maçının ilk yarısı 2-0 Kayseri Şeker spor?un galibiyeti ile tamamlanırken, Kayseri Erciyes Spor?un ikinci yarıda bulduğu tek gol ile sahadan Kayseri Şeker spor 2-1 galip olarak ayrıldılar.

    Kayseri Şeker Sporda golleri Zahit ve Cemil atarken Kayseri Erciyes spor?un tek golünü ise Ramazan attı. Müsabaka esnasında sakatlanan bir sporcu için her iki takımın masörlerinin  koşarak müdahalede bulunmaları ve sporcuların sakatlıklarına rakip takım hocalarının da elinden geldiğince müdahale etmesi müsabakada sonuçtan çok dostluğun kazandığı izlenimini bıraktı.

    Maç sonrasında bir açıklama yapan Kayseri Şeker Spor Antrenörü Şener  Akay; Kayseri Erciyes spor U21 takımı ile yapılan müsabakanın kendileri için faydalı olduğunu ve dostluk içerisinde oynanan 90 dakika sonunda sonuca değil kazanılan dostluğa önem verdiklerini belirtirken, Nevşehir Kampı esnasında Cuma günü yine üçüncü lig takımlarından Tekirova ile hazırlık maçı yapacaklarını açıkladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.